ny vecka, nya tag och nysnö

ännu en helg har passerat och ännu en vecka har börjat. idag anordnade vi playdate här hemma igen, vi fixade med skumpapper och skumklistermärken så det kunde göra julprojekt istället för att riva hela huset. yeah right, var unge höll sig sysselsatt med det i max 5 minuter, och som vi alla vet är andras leksaker mycket roligare. så kaos blev det ändå! som Jonas säger i Lotta på bråkmakargatan "hon blev glad två gånger, först blev hon glad när vi kom, sen blev hon glad när vi gick". lite så jag känner :)
det bra med mammagruppens playdates är att var och en tar med sig något att äta så de finns alltid massa frukt och sånt att gå och äta på..
imorgon är det jobbdag igen, får se vad vi hittar på om det regnar. för tro det eller ej, men idag har jag sett snööö!! på "bergen" häromkring, kunde se från köksfönstret t.o.m! hörde att närmare SF så låg de fullt på marken, och oj vilken big deal det är med snö här.
nu blir det One Tree Hill minsann

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tja bra med inlägg ;) Snö ååå så avis jag blir!!! Här är vädret den samma som tidigare.. Sitter dränkt i skolarbete och det känns helt overwelming hur man nu stavar det ordet.. Så du ser berg från fönstret? Kan du inte ta en massa kort och lägga upp, typ lite mer på huset och hur det ser ut utanför och på dig å allt ja allt, de är väldigt få bilder i denna blogg. Om du inte vill lägga upp här så kan du ju lägga upp ett album på fejan. HADEE!!

2009-12-08 @ 10:27:22
Postat av: Linda

ho,ho.. läste i inlägget här nedan att det skulle scrappas lite:) visa lite foton!!! puss och kram

2009-12-08 @ 21:10:30
URL: http://nallebrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0