time flies, love endures

idag har det varit en busy saturday. runt ett plockade tyskorna upp mig och vi begav oss mot gymmet, efter ett hårt pass på tom mage (inte bra jag vet) så bestämde vi oss för kina buffé. och tro det eller ej mina kära päron, jag har testat sushi! visst är jag modig!? det var helt okej, inte gott men okej. lite läskigt var det ändå. det roligaste var ändå att våran servitör hette "Fan". han var kines förstås och det var svårt att inte skratta.
en kaffe på det och lite shopping så bestämde vi oss för bio, "the tooth fairy" var den enda som gick den tiden så så fick det bli. en rätt korkad film egentligen men söt på sitt sätt, inget att se på bio dock. hade dessutom en tjej bakom mig som satt och drog mig i håret. en kvinna längre bak var dock roligare än själva filmen, hennes skratt var hilarious.
imorgon blir det nog zoo med la familia, eller ja, mamman och barnen. san francisco zoo, ska bli kul å se hur stort det är. dock har vi ju småbarn så det blir väl inte speciellt länge, men alldeles tillräckligt.

WORD

missing someone gets easier everyday because even though you are one day further from the last time you saw them, you are one day closer to the next time you will


inhale exhale

veckans sista arbetspass utfört och yogan är avklarad, börjar få grepp om de flesta positionerna nu, men denna andning är ett mysterium i sig. men men, det är väl sånt som faller på plats med tiden med. betalat för engelskan har jag också gjort. jobbdagen flöt på bra även idag, fick släpa med mig ett par leriga och blöta men ack så lyckliga barn hem från lekparken idag också.
idag har ja gjort mycket vill jag lova. tvätta alla mina kläder också, i tron om att vi skulle åka till tahoe imorgon. men kl 5 på eftermiddagen idag fick jag veta att det ska vi inte alls det (värdpappan har något strul med jobbet). men men då fick jag det gjort i alla fall. tråkigt att vi inte åker, men skönt på ett sätt så jag kan få sova ut åtminstonde en morgon under helgen. nej nu ska ja sluta svamla och gå och lägga mig. pusspusspuss

meeting

usch, jag blir så arg. jag ska inte prata med henne mer. allt handlar inte om money and commintment. verkligen inte. så länge jag kan stå med rak rygg och vara stolt är det allt som krävs. gaaaaah. förklararing kommer en annan dag, nu vill jag bara sova.
något bra däremot är att efter mötet stannade jag till på Ross. en affär som är rätt konstig, de säljer massa märkeskläder, men får bara in vissa artiklar i ett par storlekar och sen bara hänger de allt huller om buller. men det är bra mycket billigare där. men sist hittade jag ju en massa bra saker billigt. idag gick jag in, första jag såg var ett par hallonröda låga converse för 19 dollar. då blev jag lycklig, och körde hem!
uppd; nyss ringde telefonen och det var skolan här som ringde och sa att jag kunde börja komma på engelska lektioner (har stått i kö, sa precis på mötet att de är kört och måste hitta annat eftersom det började för några veckor sen), på så sätt får jag ju mina poäng. meeeeeeeeeeeeeeen, det är mån-tors, 6-9 pm! orka orka orka. men men bara att sätta igång!

sol och lerpölar

äntligen! the sun is BACK, förmodligen inte för att stanna, men ändå. kvickt som attan tog vi oss ut imorse, med stövlar och handdukar (för att torka av gungor osv). men barnen hittade något annat som lockade mer, vatten/lerpölar. aldrig aldrig aldrig har jag sett dessa två skratta så mycket tillsammans. jag fick mig ett riktigt gott skratt också, de hoppade, sprang och plaskade i dessa. tills de var dyngsura båda två. just nu sover de båda gott (peppar peppar) och kläderna ligger i tvättmaskinen. så tråkigt att jag inte kan visa bilder på dem!
underbar förmiddag.

ikväll smäller det, ikväll har vi au pair möte på starbucks. då ska jag lägga fram min plan för min LCC, har ingen aning om vad hon kommer säga. men någonstans lär man ju börja, och de kommer kännas bättre när det är gjort. ish ish ish..

inget vettigt alls

idag var det jobbdag igen, stängde av alarmet gjorde jag i sömnen också. första gången någonsin det har hänt. men jag vaknade 5 minuter senare i alla fall, gissar att kroppen kände det på sig.
barnen skötte sig fint, men vi saknar att gå till lekparken och barnen behöver verkligen få springa av sig nu. men imorgon ryktas det om uppehåll!!
lekte med S någon timme ikväll också när värdmamman la M för pappan var ju inte hemma.. och sitter inte mamman där inne med honom så skriker han ju tills han spyr. så klockan var väl runt 9 när jag slutade. ikväll tävttade jag även mina lakan och allt det, det var på tiden, skäms isabelle. men jag ljuger inte när jag säger att tvättmaskinen ALLTID är upptagen här.
har inte mycket vettigt att säga denna afton. puss på er där hemma

en populär au pair

(vilket rim)
idag är det ju måndag vilket inte innebär så mycket jobb för mig, men mammagruppen hade en träff på McDonalds så jag bestämde mig för att följa med dit eftersom regnet ändå öste ner och mina scrapbooking papper var slut.
här har det riktigt stora klätterställningar för barnen, tunnlar som går uppe i taket med olika roliga saker. idag gick jag in hårt för att försöka ha kul och glömma bort allt annat tänk en liten stund plus att barnen leker lättare då också. om jag lyckades? haha. jag är van att 20 åriga pojkar slåss om mig (skämt åsido), men nu började denna härliga hög med 3 åringar bråka om vem som skulle få leka med mig, vem som skulle få krypa under hindren med mig. en kille var så rolig, jag lekte med honom en liten stund för mina värdbarn var upptagna. sen sprang han ner till sin mamma och sa att han hade fått en ny vän. så kom han upp igen, och ville inte dela med sig av mig. S blev jätte upprörd och trodde han skulle ta mig ifrån henne för gott, haha, inte alltid lätt att vara poppis! mammorna hade då kul åt mitt bekymmer.

P.S

5 månader har jag fixat nu. D.S

barnkalas

här är det barnkalas för fulla muggar. de har hyrt en hel hoppborg i denna lilla mans ära. såklart har den favorit motivet Elmo! jag provhoppade den alldeles nyss, funkar prima, kan till och med roa en 19 åring. (verkar som 30+ arna har kul de med). senare blir det cupcakes(elmo) och pizza. får se hur länge jag står ut. Men M ser mer än lycklig ut :) Blöjmannen hade som sagt var valt Elmo tema på sitt kalas, vilket framgår ganska tydligt.
elmo hoppborg
elmo cupcakes. matthew valde noga vaniljcupcakes med blått strössel. självklart i
elmo formar.
elmo ballonger. så kanske ni kan skymta elmokorten där på hyllan också..

a day of shopping

som sagt var sun valley mall vårat mål för dagen. efter X antal felkörningar var vi där. men vi hade behövt dubbla tiden där inne, tog oss knappt igenom halva. och jag gillar verkligen inte REA, jag blir galen. alltså visst, jätte kul när man hittar något på rea som man spanat in tidigare eller så. men att kläderna ligger slängda i högar och folk sliter i de orkar jag bara inte med. att prova jeans är något jag heller inte är ett fan av, så det har jag gett upp tills precis innan jag åker hem.
men fick i alla fall med mig ett par saker hem, dock lite för sommriga för att passa in i detta januari regn.
om ni undrar vilka mina favorit affärer är här så skulle jag vilja säga Hollister och Abercrombie & Fitch. Forever 21 har ju också massa nice kläder, och billiga!

thaifooooood

ikväll fick kom jag för första gången ut ur huset ordentligt sen förra torsdagen. underbart. vi bestämde oss för en middag, har insett att vi måste utöka våran lista på resturanger också. panda express i alla ära men ja. thaimat blev det. något jag verkligen saknat! jordnötsåsen var nästan lika god som på Agnes. mmmmmmmm, en bra avslutning på denna kväll.
imorgon har vi siktet inställt på concord och sunvalley mall. det är stort och de har allt, har dock inte varit där och shoppat än (var bara där när vi tog kort på tomten med barnen), så det ser jag verkligen fram emot efter att ha suttit isolerad i en vecka!
på söndag funderar jag på san francisco och träffa en tjej som jag gick på au pair skolan med som är här i cali på semester! we'll see we'll see!
slänger in en bild på M's födelsedagstårta också. den kommer från underbara ColdStone.
ett glas ställe med grym glass, B&J klass på det helt klart. dock är jag inte så mkt för denna icing..

150 days

150 dagar utan mamma och pappa. inte lätt alla gånger. denna vecka känns det extra jobbigt, jag har tre vänner som lämnar landet USA. en i måndags, en imorgon och en under helgen. det känns lite jobbigt att veta att imorgon kunde jag suttit på ett plan hem igen, tillsammans med en bästa vän. låt mig sörja denna vecka. nästa vecka kommer jag ha glömt bort detta. lina schulzberg, hon vågade "ge upp", jag vågade stanna kvar. vi är lika starka, fast på olika sätt. men när jag kommer hem, om ca 150 dagar till, så kommer det nog vara värt det. det tror och hoppas jag. jag börjar nu mer eller mindre min nedräkning, det känns skönt och jag tror att jag på detta sätt kommer kunna njuta mer av tiden jag har kvar.
idag kröp fröken S upp i mitt knä och sa "i love you isabelle". då smälter man lite grann och får en gnutta ny energi till att bråka med de om att inte kasta mat på golvet, inte sno varandras leksaker, inte skrika, inte inte vilja klä på sig, inte vilja ligga ner för blöjbyta. M har pussat mig på kinden hela dagen, trots hans snoriga näsa och dreglande mun så är det super mysigt.
till sist vill jag önska lilla skrutten schultzberg en trevlig resa hem, tappa inte bort dig och carro kör henne försiktigt hem är du gullig!

uppkörningstid, finally!

mamman är hemma från jobbet idag, sjuk och sliten. M sover inte på nätterna så hon sitter uppe med honom. så jag jobbar inte speciellt mycket idag även fast ja försöker hjälpa till så mycket jag kan (fast de vill ju inte ha min hjälp när mamman är hemma så det är svårt). men hon ska till doktorn nu runt noon, så ja ska väl försöka få ungarna i säng medan hon är borta. lyckta till.
vi har i alla fall lyckats få en uppkörningstid till mig idag efter många om och men, men den är inte fören i slutet på februari. men skönt att man slipper tänka så mycket mer på det.

Little Man's second birthday!!

Idag fyller min lilla prins 2 år, det är helt galet. Han har utvecklats nått enormt sen jag kom hit, så himla kul att se.
Jag har sett honom smaka sin första klubba någonsin, jag och värdmamma låg på golvet och skrattade. Det var en upplevelse.
Jag var med när han för första gången lyfte båda sina små fötter från marken samtidigt, alltså när han lärde sig hoppa. Nu är det de enda han gör.
Han pratar som ingen annan tvååring, han vet hur man säger långa meningar, även om de är lite stakiga och bara jag och värdmamman som förstår så gör han det.
Denna lilla människa totally makes my life over here, det är sant. Han är i princip alltid glad, artigaste lilla ungen du kan hitta "thank you" och "please" är inga problem för honom.
GRATTIS MATTHEW AKA LITTLE MAN

so so sick of being, sick

snälla rädda mig från denna förkylningen. den tar kål på mig.  och det värsta är att jag inte känner att det blir nå bättre, knaprat nå piller min värdmamma tipsade om, but it's not really working. slut på mina ipren/ibumetin och alvedon har jag också. pest pest pest, spöregnar gör det också!
något som däremot inte är pest är att mina föräldrar och min bror har bokat deras resa hit till mig i cali! lovely. är så glad att jag gråter nästan bara jag tänker på det. ska bli så skönt att få försvinna åtminstonde en vecka, utan barnskrik och vara med svenskar som som pratar svenska och som känner mig utan och innan! missförstå mig inte, i love speaking english, men lite variation har ingen dött av! roadtrip står på schemat bland de galna bilförarna här i kalifornien. lovely igen. 23 mars - 11 april har jag svenskt besök!

ang körkortet

tänkte skriva snabbt så alla vet hur det ligger till angående detta.
teorin är ju avklarad, fick ett "permit number" som man använder sen för att boka uppkörningstid. detta kan man göra över internet, men ända sen dess har den sagt att jag inte har tillgång till detta när jag har försökt och istället ska ringa.
när man ringer till DMV här så kommer man till en automatiskt svarare som är rätt korkad enligt mig, men det är väl för att slippa ha folk där som måste svara. och jag har försökt och ringa och ringa, det är 100 frågor man ska svara på, och man måste prata K L A R T E X T, jag lovar. men i alla fall, när man är klar med allt detta så säger den vänlige maskin rösten "this service is not available right now, please try again later". jag har försökt minst 100 gånger nu. i fredags försökte min värdmamma hjälpa mig att ringa så vi skulle kunna komma genom till någon riktig person, men då visade det sig att alla kontor är stängda på fredagar denna månad. så nu blir det väl att hon hjälper mig å ringa imorgon så att vi kan få prata med en riktig person som kan hjälpa. det jag dock är orolig för är att de har gått så lång tid att jag måste göra om teorin igen..
nu undrar ni självklart varför jag inte bara satt mig i bilen och åkt dit och bokat tid eller bara satt mig och vänta själv liksom. grejen är den att kontoret ligger för långt bort för att jag ska få köra dit själv.. alltså måste jag ha mamman med, och då inkluderar de barnen.
så är det med det, no complaining please!

here we go again..

M är sjuk, hostar så det låter som en hund skäller enligt S. Tahoe är alltså inställt inför helgen, både bra och dåligt, bra för det ska bli kasst väder och för att jag behöver sovmorgon. dåligt för jag var riktigt laddad och inställd på att få åka bräda igen. men shit happens.
har nu varit på min andra Yogaclass här i staterna, det är frustrerande. våran lärare är närmare 60 år och hon är smidigare än vad jag någonsin har varit. själv har man stelnat ihop som gud vet vad efter x antal månader utan träning, skönt att vara igång, men jag hatar att vara dålig på någonting!
idag tog jag bilen själv till yogan men var livrädd för att köra fel osv, men jag sa bannemig åt mig att jag måste utmana mig själv lite för att utvecklas. ställde in gpsen och inte en enda felkörning, förutom lite olagliga filbyten men men.
hemvägen stannade ja på starbucks och target, bunkrade upp med glass ifall jag nu också får denna förkylning. vilket jag redan tror jag har, dunkande tinning, ont i halsen när ja sväljer osv.. yay here we go again..
nej nu blir det sängen med min hot cocoa and gossip girl! ännu en jobbvecka besegrad!

en vanlig dag

idag har jag haft en helt vanlig jobbdag, inget speciellt här hänt. S vägrade vistas utomhus för att det blåste..jag säger då det. medan M fullkomligt älskar att vara utomhus, så när man har fått ut honom är han inte så lätt att få in igen. men när S vägrar vara ute så får hon gå in efter ex 5 min, sen sätter jag henne precis innanför glasdörren men med bara "flugdörren" stängd så jag fortfarande både ser och hör henne. så börjar jag leka med M och vi har jätte kul och spelar fotboll tex. då tar det inte många minuter innan hon kommer ut igen och har glömt bort allt vad vind heter. istället för att bara skynda sig in med ungarna igen och låta de fortsätta tro att vind/snö/regn/lastbilar är farligt/farliga. jag säger då de, dessa california people. desinfektionsmedel överallt också, affärerna, gymmet, resturanger..it's everywhere.
det värsta är att jag börjar bli som de. jag kan inte komma ihåf om jag har berättat det här eller inte men i alla fall för ett par veckor sedan var vi ute och lekte och M satt och lekte med en boll medan jag hjälpte S med någonting så jag hade inte full koll på honom. så när jag gick till honom igen ser ja att han sitter å leker med någon gegga och kladdar. "AAAAAAAAAAAAAAAAH" skriker jag, "WHAT ARE YOU DOING!?", sen börjar jag skratta högt för mig själv. skojar inte. jag har blivit en av de, nästan i alla fall. vad är det som är farligt med lite lera? lera är KUL! men jag reagerade självklart bara som föräldrarna hade gjort. men jag lät honom sitta där tills han tröttnade och sen skyndade jag att tvätta bort alla spår från hans jacka..
det var vad jag hade att komma med idag :)

Jelly Belly Factory

Idag styrde vi mot Fairfield och JellyBelly fabriken. Jag mamman och barnen med resten av mamma gruppen. Jag var nog mest förväntansfull än någon annan. Har någon konstig grej för att se hur saker tillverkas, det var så klart inte så roligt som man tror men det var skönt att få göra något annat lite roligare. Och gud vad gott det luktade där inne. But still, godis som smakar smörpopcorn håller inte!
tyvärr fick man inte ta bilder i själva fabriken. men här är resturang/cafe delen. vad sägs som en jellybean formad hamburgare eller en jellybean formad pizza? jag är för rädd så höll mig till ceasar.

bästa medicinen mot hemlängtan

SHOPPING! jag lovar jag lovar, även om det bara är för en stund som man mår bättre, så mår man ju i alla fall bättre! erkänn Lotta? det behöver inte vara dyr shopping, utan lika gärna om inte hellre fyndshopping! för när kläder är nedsatta på något sätt här i USA så är det BILLIGT.
Tamara hade haft sin första hemlängtan igår när hon hade skypat med familjen på sin brors 18:års dag. vad gjorde hon då, jo åkte till victorias secret, såklart.
denna lördagmorgon tog jag det lugnt och låg i sängen nästan till 10, underbart. vid tre tog jag bilen till gymmet, franzi och tamara var redan där. 25 min på en crosstrainer sen var jag rätt slut, känns verkligen att man inte tränat på 4-5 månader.. lite olika ROLIGA maskiner på det och sen stretch så var jag som en ny människa med ny energi. woho. imorgon blir det nog simning!
vi åt middag på Panera Bread, igen, så himla gott. det är nått jag ska göra när mamma och pappa kommer, för de är verkligen en stor grej här åtminstonde i SF att äta soppa ur en brödskål. Brödet är en stor kula surdegs bröd som de skopar ut och där häller de i soppan sen, mumma. Old Navy sen och hittade två underbara koftor vilket är något jag verkligen saknar här då jag bara har tröjor med huvor typ..På target blev de ett sovset och lite glass.
sovsetet (ett linne och hotpants), en vit kofta med knytning i midjan, och en vanlig svart utan knappar och lite längre.

"D for Disney"

min lilla prins här, han är skrämmande smart vill jag lova. idag när vi var på mataffären så håller han i en påse med bokstavskex, han tar upp ett kex och frågar mig vad det är för bokstav.
- It's a D! (jag)
- D for Disney! (matthew)
denna knappt fyllda tvååring listade ut att Disney börjar på ett D. erkänn att det är lite skrämmande? antingen är han ett geni av något slag eller så kollar han alldeles för mycket på tv. jag vet faktiskt inte vad jag ska tro.

Lake Tahoe

vårat hus uppe i Lake Tahoe. rummet längst ner till vänster är mitt, där jag har en ännu större säng än här.
skidstället. ingen vidare bild för att jag stod långt ifrån. men men

sega fredag

var och handlade lite med v-mamman och barnen imorse, vi åkte till "party city", en gigantisk affär som säljer alla saker man kan tänkas behöva (och bra mycket mer) inför ett barnkalas. M fyller hela 2 år den 18 januari och han ska ha ett ELMO kalas, de har tillochmed hyrt en liten hoppborg med elmo som de ska sätta upp på gården. säger då det. 15 ungar blir det totalt, 15 AMERIKANSKA barn, vilket gör det minst det dubbla i svenska, jag svär.
tänkte åka till gymmet på eftermiddagen/kvällen men min träningsvärk kommer mer och mer så jag spar det till imorgon förmiddag istället (plus att det har varit kaos här i huset). har inget planerat längre denna helg, så jag kanske ska försöka spendera mina presentkort på egen hand imorgon, mjo så får det nog bli.

korv och makaroner

låter det konstigt i era öron? inte mina heller. men dessa barn blev förvånade. förstår ingenting, basmat nr 1 som barn!!
har inte haft någon vidare dag idag direkt. M ramlade av sina lilla gungstol och började blöda inne i munnen, vet inte hur det gick till riktigt, men obehagligt var det, S har inte uppfört sig nå vidare idag och just nu vill jag bara gråta en skvätt. tack och lov sover de en stund nu i alla fall.
ikväll börjar min yoga, alltså den som jag läser på en skola för att få credits. hoppas den kan lugna ner mig lite. uppdatering kommer..
WOW vilket läsar rekord jag hade igår! hoppas ni fortsätter.. jag lovar att jag ska bli bättre med bilder och att uppdatera. på måndag blire jellybelly fabriken...

what you breath is empty air

jag sov GOTT inatt, fy tusan vad gott jag sov, även om de bara blev typ 6 timmars sömn så sov jag som en stock. så skönt att kunna starta vardagen igen efter varit borta. dock har jag haft nästan en 12 timmar jobbdag idag, men det går väl någon gång ibland. men barnen har varit riktigt snälla idag och det tackar jag gudarna för.
nu blir det dusch, hårinpackning, skype med ola och sen soooooooova. imorgon väntar jobbet igen.
föresten håller jag, tamara och franzi på att spara ihop alla pengar vi kan nu i en månad, sen åka in till SF och bränna allt, ALLT. gud vad skönt.

blöjbytarproblem

ungen vägrar ligga ner! mamman hade tydligen haft problem att byta hans blöja en gång, så hon lät honom stå upp så klarade hon det. men en gång räcker för att skapa stora problem mina vänner. även om jag på senare tiden blivit lite av en blöjbytarexpert så är det omöjligt när han ska stå upp, för han står ju inte still.
imorgon ska jag (om jag inte blir sämre) ta mig an backarna i alpine meadows. denna gång ska jag inte glömma min mössa plus att jag nu har införskaffat mig ett par riktiga handskar. svindyra var de, tänker inte tala om vad de kostade, men de är i alla fall varma och sköna. och har grymt onödiga funktioner (OBS upptäckte dessa när jag kom hem). Ena tummen är av ett sammetsliknande material för att man ska kunna torka näsan utan att bli sådär sårig. andra tummen har en plastbit utstickande som ser ut som en vindrutetorkare, vilket det ungefär är. för att man ska kunna skrapa immiga/våta skidglasögon. luftkonditionering har de också, och i ena fickan sitter en liten tygbit fast på ett gummiband, den har jag dock inte lyckats lista ut vad den är till för än. den som lever får se.

my year, 2009

JANUARI:
11, tog tåget med Sabrina till Uppsala och gick på informationsmöte om att åka till USA.
FEBRUARI:
22-25, New York med mamma, ser mina första NHL match och allt annat man bör se.
MARS:
5, teoriprov, 61 rätt och en lyckad uppkörning i snöväder = KÖRKORT!
26, Läger och GG-open i Landskrona, det var gryyyyyyyyyyyyymt.
APRIL:
12, läger i Sturup, många roliga minnen, ojoj, basta i bilen är något ni borde prova.
MAJ:
blev klar med allt plugg
matchades med min familj är i cali!
JUNI:
5, Studenten, tråkigt väder men fantastisk dag/natt. helt klart ett minne för livet
22, fyllde hela 19 år
22-24, peace and love, hade sin ups and downs. men tre dagar winnerbäck kan aldrig vara fel. håkan var grymt
fixade mitt visum i stockholm med en vänlig, världens bästa, dennis som resesällskap
JULI:
1, vann skandia reg i Friibergh, 77-76 vilket innebär bästa spelet någonsin.
AUGUSTI:
3, Lina satte sig på planet till USA
24, Jag sätter mig på planet till USA och New York
28, Jag sätter mig på planet till San Francisco, inte varit så nervös någon gång i hela mitt liv.
SEPTEMBER:
28, utomhus konsert i Golden Gate park, såg min favorit Howie Day, chills som hette duga
OKTOBER:
25, såg ett "Roller Derby", bland det sjukaste jag varit med om.
26, var på en pumpkin patch
27, klarade det kalifornska teoriprovet
31, firade en amerikansk halloween med dunder och brak
NOVEMBER:
8, Six Flags discovery kingdom med 3 tyskar och 1 sydafrikan
16, skridsko åkning utomhus i californien, iklädd linne och jeans!
23, KISS konsert i Oakland, mäktigt och crazy
26-29, Los Angeles med Tamara, universal studios, disneyland, walk of fame..
DECEMBER:
6, svensk julmarknad inne i San Francisco med värdmamman och barnen
19, åkte till Lake Tahoe med värdfamiljen för första gången
25, firar en amerikansk jul på ett amerikanskt vis
29-3, Lake Tahoe igen
Sammanfattningsvis; många fler upplevelser än vad man kanske känner när man är mitt uppe i det. men två grymma saker hände i alla fall, mitt körkort och studenten. och jag tog steget och åkte till USA, helt ensam. mitt första riktiga jobb klarade jag också av. ja, jag borde väl vara ganska nöjd med mig själv och mitt år!? det är jag :)

en rutten dag i ruttet väder

var ledig idag, men vad gör man i ett hus i ingenstans när det är snö ute och spöregnar. ingenting, eller jo, läst i min bok och säkert lekt med play-doh i 5 timmar totalt. imorgon är det jobb igen, då ska jag banne mig släpa ut barnen om det så haglar istappar. ge mig frisk luft, är på jordens (so far, enligt mig) vackraste plats och har inte varit utanför dörren. barn barn barn.
ingen vidare start på det nya året alltså, men ser ändå på det här året på ett grymt positivt sätt, det kommer bli awesome om mina bitar faller på plats, alltså. imorgon kommer årsresumé ala isabelle.
(förövrigt bad S mig "show my boobies" igår, jag tackade artigt nej och gjorde allt jag kunde för att inte skratta)

Gott nytt år!

jag önskar er alla där hemma och alla andra som läser ett riktigt riktigt gott nytt år!
själv spenderar jag nyårsafton på det sätt som man bör om man är ensam, take out chineese food direkt ur de små fyrkantiga paketen och gammal champagne. men men, jag har en bra bok och lite skittles så jag lär överleva. är dock lite avis på lina älskade schultzberg som just nu förmodligen befinner sig på times square. men men dumt att klaga!
dennis håller mig i alla fall road denna kväll med massa gymnasieminnen, saknar skolan och alla som förgyllde den tiden!
nej nu skenar det iväg, som sagt, gott nytt 2010 till er alla :) KISSES AND HUGS!
(en bild från skridskoåkningen hörom dagen, rudolf, moorea, ann-sofie och tamara)

RSS 2.0