home sweet home

jag är hemma, jag lever och jag mår bättre än bra. en sista uppdatering kommer senare. xoxo

goodbye US!

mina väskor står fullproppade nere i hallen, säkert 30 kilo st. kommer bli diiirt. men vad sjuttsingen. åt lunch med barnen och pappan på in n´out burger idag, kommer sakna. det var lille M's idé att ta med mig dit på min sista dag, hur gulligt är inte det. badade i poolen en stund på eftermiddagen, åkte och stängde mitt bankkonto och packat packat och packat.
till middag åt vi stek, rostad potatis och majskolv. usas national rätt enligt mig. gott är det i alla fall. sen åkte hela familjen ner till coldstone och käkade glass. mums, kommer sakna..
nu precis innan sängdags gav jag barnen ett varsitt fotoalbum med bilder från vårat år tillsammans, de blev hur glada som helst. M ville inte läsa några böcker utan bara bläddra i albumet. trodde inte barnen skulle uppskatta det så mycket, inte än på något år i alla fall. men de blev glada! kul!
alla väskor är så packade, utom handbagaget där ja slänger ner smutskläder och sånt. nu ska jag måla ett sista lager nagellack, printa ut flygbiljetten och sen blir det sängen. uppstigning runt 4 snåret imorgon.
hur det känns? jag har ingen aning, ungefär som jag skrev innan jag åkte hit, skräckblandad förtjusning. det ska bli riktigt riktigt skönt att komma hem, men jag kommer sakna allt. framför allt barnen. jag är nervös för flygresan (inte flygresan i sig utan mer alla byten och hitta och ja, ni fattar nog.) och jag är nervös för att träffa alla.
nästa gång vi hörs är jag i sverige, önska mig lycka till!!
San Francsico- New York- Helsingfors- Stockholm- Borlänge

time to say goodbye part 1

första avskedet avklarat. fy fan. ursäkta språket, men fy fan. mötte upp de närmaste på Bangkok 101, urgod thairesturang. Tamara, Franzi, Ann-Sofie och Eric. jätte god middag men jag hade ångest i hela kroppen, aldrig i mitt liv haft så mycket känslor på en gång tror jag. jag var glad, förväntansfull, nervös, ledsen och deppig på samma gång. Tack Eric för middagen! sen gick vi och åt min sista FY och satte oss inne på ett café. Tamara och Franzi hade gjort en jätte fin ram till mig med bilder på oss från båtkryssningen och Tamara hade gjort en jätte söt liten bok med bilder från alla våra äventyr. klarade inte riktigt att kolla i hela för tårarna var nära.
sen gick vi till min bil och jag gav Tamara en kasse full med scrapbooking saker som jag omöjligt kan ta med till sverige. sen visade jag även dem mina bok, som blev färdig idag.
och sen var det dax.. kramar och tårar, tamara grät och grät, jag gjorde allt för att låta bli, klarade det nästan.. usch usch usch.
men när jag satte mig i bilen brast det rejält, ojoj. men nu är jag nog på fötter igen.. ett litet ryck med packning nu och sen sängen!
ready to say goodbye. not..

RSS 2.0