bad bad bad news

hej, jag är "hemma" igen, levande och allt. men detta inlägg handlar inte om Los Angeles utan det skriver jag om ikväll och lägger inte lite bilder.
nämligen imorse när jag vaknade berättade min värdmamma att det skedde lite förändringar häromkring, jaha tänkte ja. sen sa hon ja, madeleine ska åka men vi pratar om de senare. pratade om det nyss, hennes värdfamiljtycker inte hon passar med småbarn och har därför valt att skaffa en ny au pair genom en annan förmedling, och madeleine måste åka typ på onsdag. hon var på semester tills igår i New York och kommer hem och får veta detta, fy fan. efter 6 månader!!!!
jag vet att de är klagomål på min "negativa blogg" men detta gjorde mig verkligen ledsen, personen som bor i närheten som jag kommit närmast måste flytta eller åka hem till tyskland. känns åt pipsvängen just nu. ska nog träffa henne ikväll för att prata lite och så.

L.A HERE WE COME

imorgon drar vi, finally. out of here. om bara för ett par dagar, men det ska bli skönt skönt skönt.
tamara fick ta bilen till bart imorgon vilket är gryyyymt skönt, slipper vi åka taxi och betala massor, plus att beställa taxi här funkar inte alltid som det ska..
och eftersom vi kommer så fruktansvärt sent på söndag 10:30 pm landar planet i SFO så har vi fixat shutelservice. att de skjutsar oss heeeela vägen från flygplatsen hem. kostar lite men, ananrs hade vi behövt tagit bart och taxi sent på natten. vilket inte skulle vara mycket billigare, så det blir nog toppen, känns mycket säkrare också!
imorgon har vi inga speciella planer, ta oss till hotellet, sen blir det walk of fame och sen bara strosa runt lite i L.A och Hollywood (hotellet ligger i hollywood). har lovat oss en lyxig middag, med tanke på att det är thanksgiving här och vi firar på egen hand!
Fredag blir det nog universal studios, där de spelar in filmer osv!
Lördag, disneyland haha..
Söndag, hollywoodskylten och något mer spännande, vill se santa monica men vi får se..
söndag kväll = hemfärd
önska mig trevlig resa så hörs vi nog på måndag igen! take care, tänker på er hemma. PUSS

3 månader

24 november, jag har varit här i 3 månader. och det är 1 månad till jul.
just nu vill jag ha;
räkmacka
julskum
mörkt bröd
knäck
kall falukorv
mammas salami fläskfilé
kycklingen med ketjap manis osv
icas vaniljglass med jordgubbs sylt
snö
mitt tv-spel
frallor med hushållsost
men man kan ju inte ha allt, men drömma måste man ju få göra :)
idag tog jag mig ut på promenad och sprintur, första träningen på 3 månader. min kondition är pinsam, nu blir de skärpning.
imorgon blir det att packa och se till att allt är tvättat, kolla igenom huset om de är nått ja måste städa upp osv. och sen på torsdag morgon drar vi!
3 månader alltså. jag sa när jag åkte, att jag lovade ge detta en chans i 3 månader om ni kommer ihåg det. nu har de 3 månaderna gått. det känns inte bra, är ledsen nästan hela tiden. bläää

KISS var mäktigt

16:34 måndag eftermiddag, helt slut. kom hem 1 inatt, tredje kvällen i rad ungefär. ikväll blir det bara att vara hemma och kolla på tv!
igår vid 11 tiden blev det bart in till San Francisco på egenhand. SF var inte staden den brukar vara, det var grått, kallt och hårt. människorna kändes likadana, slentrian.
jag måste säga att nu är det slut på min shopping för ett bra tag, oj oj oj. men hittade mig ett par springskor i alla fall inne på Macy´s, dom stod där på hyllan och viskade "köp mig", och jag faller så lätt. speciellt när shoppingen är lite av ens tröst. riktigt sköna och ska invigas imorgon minnsan!
vid 4 åkte jag mot Colloseum i Oakland, för att möta upp Ann-Sofie och hennes tyske vän Christian som hade varit på fotboll där. klev av bart på stationen och möttes av tusentals fotbollshuliganer (jag skojar inte), och så står lilla jag där, blond och blåögd, fisförnäm måste jag ha sett ut med mina Macy´s kassar, min kappa och stövlar. (för er som inte vet så berättar jag nu att Oakland är inte världens säkraste plats och är en riktigt smutsig och "u-stad").
men ställde mig vid poliserna och väntade. En svart märklig kille kom fram till mig "Hello Sweetheart, need something to smoke today?", nej tack sa jag artigt och gick därifrån. bli inte rädda nu mamma och pappa för de är vanligt. även om mitt hjärta skenade lite..
Väl inne på arenan ett par timmar senare var det stämning, uppgraderade biljetter fick vi pga att det var lite folk eftersom de spelade i Sacramento nyligen. Så för 30 dollar fick vi säkert 100 dollars platser om inte mer. Förbandet var värdelösa, men KISS var riktigt riktigt bra, och riktigt riktigt sjuka. men nu kan jag pricka av rockkonsert på listan "100 saker att göra innan du dör"
blev en lång resa hem med tågbyten och taxi, hemma 1, sov halv 3. slitet!
Ann-Sofie, Christian och så jag


walnut creek <3

är nyligen hemkommen från en heldag i Walnut Creek, mysigaste staden man kan hitta häromkring. enda staden där det faktiskt finns ett "downtown". Jag och tyskorna tog bilen dit strax efter tolv. en hel del shopping blev det förstås.
jag införskaffade mig ett par jeanslegging, tro det eller ej. alltid varit emot den uppfinningen, men som småbarns"mamma" kan det inte bli mer rätt. trött på att gå i mjukisbyxor, men inte bekväm i jeans. perfa!
Love letters of great men, var även en bok som fick följa med mig hem. den som Carrie läser i sex and the city filmen, det roliga är dock att boken inte existerade innan filmen kom ut, men så många frågade efter den när filmen släppts att de tillverkade den.
Ett linne, en jacka (GUD SÅ VÄLBEHÖVLIGT, ÄNTLIGEN!) och ett par hörlurar fick också följa med mig hem. hörlurarna är min julklapp till mig själv.
imorgon väntar KISS, tvivlar på att det blir någor bloggande på hela dagen med tanke på att jag åker in till SF på förmiddagen och kommer hem sent. morgondagens uppgift är att hitta ett par springskor. puss på er, godnatt

svenska pannkakor

igår bestämde jag mig för att LAGA mat för i princip första gången sen jag kom hit. pannkakor blev det, hittade allt jag behövde utom socker, socker borde de väl ha i detta land om något? men men de gick bra utan. gott blev det också, och fina blev dom vill jag lova.

och så till denna Twilight hysteri som råder i världen just nu. har bara sagt att det inte är något för mig, igår skulle tyskorna se den nya filmen New Moon på bio, jag hade inget att göra så jag tänkte ge det en chans. han se en bit av första filmen innan också. och ja, jag är nog ända människan på denna jord som tyckte de var rent utsagt dåligt. löjligt. förmodar att de är helt annorlunda att läsa böckerna och de är bättre. men filmen blaaah, vampyrer ? nej.
jag hade hoppas på att göra något med de svenska tjejerna i helgen men nej tydligen inte. så idag följer jag med tyskorna till Walnut Creek för lite shopping, hoppas hitta en jacka någon gång. 12 grader här!! Blir nog inte borta allt för sent ikväll, igår kom jag hem halv 1.
imorgon blir det att åka in till San Francisco och upptäcka staden på egen hand. i väntan på att få åka tillbaka till oakland och se KISS!

WORLD MARKET

en perfekt dag att göra ingenting, tomt och tyst och ja, perfekt. låg och vilade, badade och satt framför tv:n, även allvarliga konversationer med lina på skype. och ett samtal med pappa.
mot kvällningen kom tyskorna och plockade upp mig, target och world market var målet. jag tyckte jag kände igen namnet "world market" och att jag hade sett det men inget jag tänkte mer på. det visade sig ligga mellan Target och Barnes & Noble, lustigt va.. gått förbi det flera gånger, men från utsidan ser det mer ut som en möbel affär. men där inne hittade vi både det ena och de andra.
(försökte ladda upp en bild men det gick inge vidare..)
jag hittade iaf, nyåkers pepparkakor, JULMUST och wasa knäcke, är jag lycklig eller är jag lycklig. köpte mig även en chokladkalender.
target senare hittade jag ett par mockastövlar typ, för 20 dollar. får se om jag behåller de eller inte. hittade även lite annat småplock, eventuella julklappar..
tog oss hem hit och jag visade tjejerna vårat hus här, de var lika chockade som jag över alla leksaker. på gränsen till löjligt faktiskt. kollade på sex and the city filmen (som jag helt seriöst sett mer än 20 gånger sen jag kom hit). de åkte alldeles nyss och nu ska jag till att sova!
fick även ett litet vykort idag, från lottapotta, med lite bilar och djungelvrål&pimpim klubbor! tack så jätte mycket!
time2sleep

KISSSSSSSSSSSSSSSS

är svaret på min fråga i föregående inlägg, vilket det var dålig aktivitet på gissningsfronten. det är alltså KISS som ska få förgylla min söndagkväll, kan bli väldigt väldigt intressant. med tanke på mina 3 låtar jag kan med de, men ändå. det kommer vara stort.
familjen har åkt och det är ljuvligt tyst i detta hus. fast nästan lite för tyst, för jag känner mig redan ensam. urgh. men jag ska ut och shoppa lite ikväll med  tyskorna och sen följer de med hit för att se på film eller nått. toppen.

the beauty, the palmtree and jesus lover

ikväll var det au pair möte på starbucks, tråkigaste ever. skrev våra initialer på ett papper för att visa att vi var där och sen pratade vi om brandfara nu i jultider. yay. har lite svårt för min LCC just nu, pratar bara om sitt jobb och ja. ja sa som jag känner och hon sa inte så mycket. jag log hela tiden men kände mig inge vidare.
efter mötet åkte i alla fall jag, tamara och madeleine till panda och åt middag, jag åt min andra middag för jag var fortfarande hungirg. som vanligt. satt där i nästan två timmar och bara pratade, om värdfamiljer och barn, gud vad de är skönt att ventilera. vi diskuterade även våra namn Isabelle/Isabella betyder tydligen "the beauty",  Tamara betyder av någon anledning "palmtree", madeleine hade ingen direkt men hon sa att de kom från magdalena eller något sådant som var Jesus älskare. spännande diskussion hade vi, och nya smeknamn fick vi. rätt nöjd med mitt ändå..
imorgon bitti när jag vaknar har de förhoppningsvis kommit längre än till garageuppfarten och förhoppningsvis på flygplatsen. så min första dag blir nog förmodligen inte till att göra någonting alls. så skönt. sen ska ja bli effektivare, jag lovar!
på söndag ryktas det om en konsert!! kan någon gissa vilka? det är väldigt oväntat, inget jag lyssnar på så mkt, men kommer bli grymt!? GISSA (ola du får inte säga något)

det här händer inte..

det var inpackade i bilen, jag sa hejdå till barnen. bilen rullade ner för uppfarten och jag gick upp på mitt rum för att fira. hör att pappan kommer in igen och låter stressad, tänker inte mer på de, för man glömmer ju alltid någonting. minuten senare hör jag resten av familjen inne, pappan kommer upp och säger "vårat plan är försenat, så vi missar anslutningsplanet i dallas. vi åker imorgon istället"
godmorgon isabelle..

bara för att jag kan

följande vecka ska jag;
sova en hel dag
gå runt i bara pyjamas eller underkläder
äta vad jag vill och när jag vill
spendera en dag framför tv:n med kassa komediserier
spela hög musik
bara lag mat jag tycker om, gärna onyttig
fika, varför fikar man inte i detta land?
(glass mitt på dagen)
ta hand om isabelle dag
duscha forever

let's make it 4

fjärde natten i rad alltså, bestående av mardrömmar. this has got to stop.
idag kom Madeleine hit med sina två tvillingpojkar på två år. vi tog oss en promenad med barnen till parken och förmiddagen sprang iväg, plus att barnen hade riktigt kul! men eftermiddagen var ett kaos och jag vill bara stänga in mig på mitt rum och gråta. lyckades behärska mig och stod ut till klockan 5, endast med tanke på att det är min sista jobbdag på ett tag.
min feber är tillbaka, likaså huvudvärken, eller huvudvärken har jag haft sen sist jag var sjuk i helgen, men ändå. känner mig inte långt ifrån utbränd helt ärligt, vilket jag mer eller mindre fick erfara en peroid i 9:an. det är så mycket känslor, och så mycket slit.
imorgon blir det iaf semester, plus starbucks och skridskor på kvällen. ska bli kul, au pair möte på starbucks alltså. ska se vad min bittra LCC har att säga om det här..

nightmares

senaste 3 nätterna har jag drömt mardrömmar, inga trevliga, men inga mord, kidnappninger, biljakter eller något annat i den kategorin. utan mer, människor, tankar och känslor, allt som snurrar i min hjärna just nu skulle man väl kunna säga.
no more plese.
imorgon är det min sista jobbdag på två veckor, kan inte bärga mig. ska bli awesome. fast ganska ensamt efter ett tag skulle jag tro. sen efter de två veckorna är det december, helt sjukt, och bara 24 dagar till jul, eller numera 25, eftersom jag befinner mig i staterna.
playdate väntar imorgon med madeleine och hennes pojkar i våran lekpark. kulkul, kanske får dagen att gå lite fortare också!

mer bilder

här har ni oss 3 tjejer, jag, madeleine och tamara :)
(visst tar min nya kamera bra bilder? för att bara vara en digitalkamera)


(ville visa er att jag kan åka skridskor utomhus här, i linne!)

Nov. 16, 2009

hej och hå. imorse mådde jag betydligt bättre, lite huvudvärk. men febern var som bortblåst och ja, det kändes bra. hade en slapp söndagsmorgon vilket uppskattades! runt lunchtid kom Tamara och Madeleine och plockade upp mig, lunch på panera bread och 1 timme senare stod vi med skridskor på fötterna och fattade inte riktigt vad som hände. skridskor? i californien? utomhus?, så sant som de var sagt. Åkte i ca 90 minuter tror jag, det var skönt och befriande, men ändå så värker det i mig, det var jag men jag trodde det var över, men jag kan inte släppa det. jag saknar att stå på isen.
i alla fall, en perfekt eftermiddag. På onsdag ska vi åka igen, fast på kvällen när de är mörkt och alla mysiga lampor är tända, CAN'T WAIT!
är de någon som vet hur man posar på ett par skridskor så är det jag.

Nu mår jag lite sämre igen, känns som febern hoppade på mig igen så fort jag klev innanför dörren. den fruktansvärda huvudvärken också.
Pratat med Lina på skype idag, igen, vi pratade om sommarnätter, sommarpojkar och rättvik. precis som det ska vara.


Los Angeles comming up

And she said I ain't never been to New York City
I ain't seen the San Francisco Bay
I ain't never tried my hand in Vegas
I never seen the L.A lights shine bright - comming up
Om mindre än två veckor befinner ja mig nere i L.A, är inte så jätte taggad för tillfället även om jag försöker mer än något annat.
Men jag hoppas verkligen att de blir roligt, och det blir ju vad man gör det till. Nu i veckan åker familjen i väg och ja kan inte berga mig från att slippa vakna av barnfötter springandes utanför min dör strax innan 7 varje morgon.
Jag behöver detta break so bad. Hoppas det får mig att må bättre också. Sen jag hade mitt prat med vmamman så har allt känts lite bättre nu under veckan. och jag har gjort största möjliga insats att försöka tänka positivt. Men jag vet inte jag är så kluven.
Idag mår jag lite bättre, men inte bra. Huvudet dunkar fortfarande och ja känner mig lite varm.. får se om jag orkar åka lite skridskor eller något annat senare. Nu måste jag nog äta någonting..

sjukling

usch, idag har jag inte mått bra för fem öre. en dånande huvudvärk har fyllt mitt huvud hela dagen. har sovit en stund på eftermiddagen i hopp att må bättre, men icke. hade filmkväll inplanderad med mina tyska vänner ikväll men det var bara att glömma, är rätt säker på att febern är här. ska sova tidigt och verkligen hoppas på att jag mår bättre imorgon. fast först blir det nog ett bad.
gillar inte att vara sjuk här, man känner sig ensam och klen och får alldeles för mycket tid till att tänka.
idag fick jag ett vykort från Luleå Stadspark, det tackar vi för mamma och simon! får mig att längta lite till snö, fast det kan jag ju få här om ett par veckor när familjen åker till Lake Tahoe iofs.
P.S, jag har precis kommit underfund med vad jag ska bli när jag blir stor. D.S

var har On Demand varit hela mitt liv?

ännu en jobbdag har passerat, men bara en kvarstår denna vecka. en lång sådan, från 8-4 och sen från 7-10 igen på kvällen. men det gör mig inte så mycket, kan faktiskt vara rätt mysigt att natta småttingarna.
så till dagen; vi gcik till lekparken idag och tog med oss två fotbollar. S spelar fotboll en dag i veckan men hon vägrar att delta på träningarna, men hemma älskar hon att spela. tänk så det kan vara. men vi sprang i alla fall runt runt och spelade. har även filmat barnen lite idag, men mest för min egen skull för det är inget jag kan lägga upp här.
har haft en fruktansvärd huvudvärk nu på eftermiddagen så har inte varit på humör för att leka alls. så vi lekte "slumber pary", passade perfekt!
Julie frågade om jag ville med ut på middag ikväll, men nej min huvudvärk säger stanna hemma. och ska jobba länge imorgon så. istället tittar jag på Step Up 2 på tv, on demand. världens bästa grej. massa filmer och tv program man kan titta på när man vill på tv, gotta love it!

the sounds, mando diao, moneybrother, the hives

igår när jag och min tyska vän körde genom brentwoods gator upptäckte jag något. skivan hon hade i bilen med 24 spår, innehöll 22 spår svensk musik! av ovanstående band. jag skrek THE SOUNDS efter två takter på första låten. hon visste att flertal av de var från just sverige. när god knows spelades blev jag tvungen att säga att ja faktiskt mer eller mindre bott granne med killarna. hon trodde inte på mig för fem öre först. men ja, det var lite häftigt.
en annan sak jag vil berätta är att jag för första gången känt lite kärlek från mina små barn här. det var också igår, när vi hade haft våran playdate så tog jag och Madeleine hennes bil till stan. vilket innebar att jag inte åkte med barnen hem. S började gråta för att jag inte skulle följa med, haha det var så gulligt. hon som aldrig visat något, inte ens minsta. och M blev alldeles förtvivlad, men de var nog mest för han inte fattade vad som hände.
här är en bild på min och min the sounds diggande tyska vän från en resturang.
inte så charmig men ja bjuder på den. (mamma och pappa notera örhängena)

tvätt tvätt tvätt

PJUH! nu ligger jag i sängen och är helt färdig. har tvättat idag, så nu har jag rena lakan och en ny ren pyjamas. och är nyduschad med ny inbakta flätor i nytvättat hår. toppen toppen. kläderna ligger vikta och upphängda i garderoben (förutom de som ligger på min yogamatta(provisorisk tvättställning)).
var själv med min lilla kille idag medan värdmamman tog S till tandläkaren, det gick bra för jag höll honom på gått humör med att säga att han skulle få happy meal när de kom hem igen.
på eftermiddagen åkte vi över till värdmammans jobbarkompis som råkar vara Madeleines värdmamma, barnen hade playdate och jag och Madeleine hängde i hennes rum och åt tysk chocklad.
Vi bestämde oss för middag, panda express, orange chicken, och shopping. Idag fick jag med mig en Hollister t-shirt och sweater, on sale. (Hollister är ett riktigt häftigt märke som finns här på västkusten och kanske även andra delar av detta gigantiska land. Men främst i californien och de står ofta CA på deras kläder. Kul som minne) Lite scrapbooking klistermärken och ett minneskort till min nya kamera.
Dagen har varit riktigt riktigt bra och idag har jag inte känt mig eländig alls faktiskt, men de kommer nu mot kvällen. Så nu ska ja titta på "Ullared" innan jag somnar och skratta åt alla dessa galna svenskar!

billig shopping

denna morgon hade jag lovat mig en härlig sovmorgon. den varade till strax innan 9 då de skrikande barnen kom upp och skulle klä på sig. men jag låg kvar i sängen och njöt av att jag inte behövde bry mig om det idag. morgonen var bara lugn, kollat på säsongsavslutningen av ensam mamma söker ( vad ska ja nu ha att se fram emot varje vecka? ) och bara tagit det lugnt. halv 3 hämtade Julie och Laura upp mig och vi åkte hem till Julie och åt tårta, jag gillar verkligen inte amerikanska tårtor, inte så mycket tårta i huvudtaget faktiskt. sen kom också Carol (brasse) och vi åkte och shoppade.
Roxy tjocktröja, strl XL, haha, nej jag har inte blivit tjock. det var typ barn/junior storlek.
galna skor med galna klackar, kan ta en närmare bild på de sen. de är så söta och för 5 dollar!!
Billabong t-shirt
Pjamasbyxor i fleece med hjärtan på, blir det bättre.
37 dollar tror jag det hela slutade på. det är så billigt att det kan bli farligt. 37 dollar = 270 kronor!

7 november

att det är den 7 november idag är svårt att förstå. för här är det solsken som vanligt, och ca 20 grader. visst är det härligt, men som svensk saknar man faktiskt höstrusk och snöslask. det är något man aldrig trodde man skulle säga. för det är tråkigt när VARJE dag ser likadan ut, jag har sett regn 2 gånger sen jag kom hit.
idag blev det en roadtrip till vallejo och six flags! vi knölade in oss i bilen, en härlig blandning bestående av 3 tyskar, 1 sydafrikan och 1 svensk. det var grymt där idag, inga köer till någonting, nästan helt tomt på folk. jag åkte allt idag. och då menar jag allt, förutom alla barnkaruseller, för de hade jag inte tid med. men ja, inget kan stoppa mig inte. plankade in gjorde vi också, eller ja, nästan. tjejerna hade säsongskort, Julie hade två. idag hette jag Bianca, ingen av de andra hade ett eget heller. alla hade förra aupairens. men det funkade. skönt att slippa betala nästan 50 dollar!
nu X antal loopar senare ligger jag i sängen och är ännu mer förvirrad är vanligt. det enda jag vet just nu är att jag är beroende av panda express orange chicken och att kokta/stekta/varma grönsaker inte är så farliga trots allt. kina mat är numera en del av min vardag, det ni. ikväll tog jag modet till mig (tro mig det krävdes en hel del) och pratade lite med min värdmamma. jag sa att jag hade hemlängtan och att ja kände mig obekväm under deras/någon annans tak. hon tog det bra, nästan lite för bra för det blev inte den effekten jag trodde. men nu vet hon i alla fall om att det är något som pågår i mitt huvud. men jag känner mig ändå rätt nöjd att jag vågade.
bifogar även en vacker liten sång. som jag känner starkt för just nu.

"shoot for the moon. even if you miss, you'll land among the stars."

mitt favorit citat sen jag första gången hittade det på Sasha Cohens hemsida för ett par år sedan. igår köpte jag ett bokmärke med den texten på. hämtade även min beställde bok. plus att jag köpte två till, 56 dollar slutade det hela på. fråga mig inte hur det gick till, jag bara älskar den affären.
Var där och på starbucks med Tamara och Madeleine, träffade även en annan au pair jag inte träffat förut. Laura, hon har varit här i ett och ett halvt år redan och åker hem i vår. Sen var även sydafrikanen Julie där. en lagom trevlig kväll, som slutade lite senare än vad jag hade tänkt mig men men.
Hittade även min kamera i ett paket på trappen när jag kom hem, öppnar man inte dörren här ställer de paketen på trappen vad de än är. urdumt egentligen.
idag jobbar jag från 7-6, herregud vilken lång dag. just nu sover barnen så jag passar på att skriva lite. det händer inget speciellt med barnen, vi leker, är i lekparen, färglägger och ja. de sköter sig helt okej och lillkillen har blivit kanske fäst vid mig tror jag haha. idag har jag haft en svans efter mig, en söt sådan <3
idag fyller Tamara år, så jag kanske går ut och äter middag med de. orkar dock inte dra vidare på någon fest som de tänker eftersom jag har sovit så lite senaste tiden. vill lägga mig och verkligen sova ut.
ska prata med mamman imorgon har ja bestämt. får se hur de går. det här känns bara fel.

TACK MAMMA OCH PAPPA <3

ni är bäst bäst bäst. tack för paketet och namnsdagspresenterna! hoppar av glädje för dumle klubborna, och då har jag ändå inte ätit de på flera flera år! eftersom jag inte kan ta kort så får jag berätta vad som var i;
dumleklubbor
ahlgrens bilar
en film, min brors flickvän (kände de på mig för pappa frågade hundra gånger om jag hade sett den haha!)
hederliga björn borg trosor! tack för de, även om vi har victorias secret här som jag älskar, så kan kvaliten vara sisådär.
örhängen, super söta med hjärtan!
ett gulligt kort, till prinsessan isabelle
och framför allt, DISKTRASOR! underbart, nu kommer bordet skina i fortsättningen
tack så jätte mycket, det gjorde verkligen min dag :)! så ikväll blir det att krypa ner i sängen kollapå filmen och äta bilar! jag vet att de är onsdag, men vad tusan!
pratade med mamma på skype i över en timme idag också, kanske inte så mkt om det jag hade tänkt. men det var skönt att bara få prata av sig om allt annat runt omkring också.

förlåt för dålig uppdatering

men jag har mina skäl, och senaste dagarna har varit katastrof! vill inte gå in på några detaljer mer än att jag inte trivs alltför bra här. barnen är toppen, jag bara pallar inte det här livet. att bo hos några andra, som inte visar intresse fast man försöker och försöker. att jämt och ständigt vara beroende av värdföräldrarna, fast jag åkte hit och hoppades på motsatsen, att vara sin egen. och det enda jag känner är att jag vill åka hem. men jag vill inte kalla det hemlängtan, eller nu har det blivit hemlängtan. men det var inte hemlängtan från början. men i och med att jag inte trivs har jag börjat längta hem.
idag känns det lite bättre men far from good. ska försöka att prata lite med värdmamman ikväll eller imorgonbitti, det är något jag gruvar mig för, men måste få gjort, jobbigt.
mina tankar just nu är, att jag kan klara av det här. men jag vet inte om jag vill längre. det kanske inte är rätt för mig, för så kan det ju vara? jag skulle kunna tänka mig 2-3 månader till, men aldrig i livet 10 till. livet här är alldeles för omständigt och jag blir tokig. vill inte gå in på detaljer här på bloggen osv men. kanske är lite tyst från mig ett par dagar nu. för mitt huvud är alldeles för fullt.
för att skriva något positivt så fick jag turkiskt peppar igår av bästaste olapalula. Och idag kom min telefon, hoppas den kan göra livet enklare.

swedish meatballs

har lite småtråkigt såhär på halloweenkvällen efter gått "trick or treat" med mina kära barn. det var en upplevelse, de fullkomligt överröste barnen med godis. nu har de så att de klarar sig tills nästa halloween. Tamara undrade om jag ville med på någon fest någonstans ända borta i concord. men jag kände att det inte var vad jag ville ikväll. Är verkligen trött eftersom man aldrig får sova ut här på morgonen utan alltid vaknar av skrikande barn. Så det blir nog en tidig kväll i min säng med lite glass och Sex and the City.

knåpade ihop en liten lista till er. bra eller dåligt?
dagens humö
r - trött, lättirriterad och småsjuk. blir inte bättre va?
dagens mat - SWEDISH MEATBALLS! och ja, måste säga att de fick godkänt. pappan hade lagat. mums. men ni kan hälsa farmor om hon inte läser det här, att hennes köttbullar slår dessa med hästlängder, och lite till!
dagens dryck - vatten, nästan det enda jag dricker här när jag är hemma. mjölken är för fet.
dagens kläder - mjukiskläder..
dagens bästa - lär nog säga köttbullarna..
dagens sämsta - att jag väntade på ett paket som inte kom :(
dagens önskan - raggsockor! mamma snälla sticka mig ett par raggsockor. har kollat efter sockor men det finns bara sånna där som man blir sådär äcklig av, jag önskar mig ett par hederliga hemmagjorda raggsockor!
dagens barn - inte haft så mycket med de att göra eftersom det är helg, men lite sådär övertrötta ni vet.
dagens låt - frosty the snowman. mina barn går och sjunger på den hela tiden, så det är nog dagens låt är jag rädd.
dagens behov - sömn sömn sömn.

RSS 2.0