time to get FIT

idag har vi checkat ut gymmen häromkring, vi föll pladaskt för ett av de, "diamond hills", det är lika fantastiskt som det låter. gympa och yoga klasser av alla de slag, hundratals konditionsträningsmaskiner, alla andra maskiner ett gym behöver, uppvärmda utomhus pooler, hottubs, vattengympa, tennisbanor, bastu, ångbastu (!!!!), shampoo, duschkräm, balsam, body lotion, tops, bomullstussar och rakhyvlar. ja listan kan göras lång av vad som ingår där. det har också ett eget spa där man får rabatter på massage och sånt, och en sån ska jag unna mig någon gång framöver för min rygg mår inte helt okej. det andra gymmet vi kollade på lyckades vi få ner priset en hel del på tillslut, men det kändes inte alls lika fräscht och var så fjantigt för de hade en stoooooooor lokal med massa maskiner, sen hade de "womens section" ett litet rum där bara tjejer fick vara. nehejdu tack.
vi valde diamantkullen, för det var så fascinerande, och ska man släpa sig iväg för att träna vill man faktiskt åka till ett ställe där man trivs! och prisskillnaden var liten så den gjorde det samma.
(såhär ser det ut utifrån, hela byggnaden är gymmet/spa)
träffade även den nya au pairen idag, hon var trevlig och så, men nog saknar vi madeleine. men det kan nog bli kul om hon följer med oss till gymmet också.

Kommentarer
Postat av: Ola

Vågade du inte skriva ut priset :P?

2009-12-28 @ 08:15:10
Postat av: O

2009-12-28 @ 08:18:59
Postat av: lotta

Grymt nu får ni bli fit! Och kul att den nya tjejen verkar bra, nu får du tahand om henne när hon är ny och du gamling ;) Låter som ett sjukt kul ställe, roligt att göra lite sådant där fläshigt när man är i det fläshiga landet ;) Du får berätta hur det går! =) pusspuss

2009-12-28 @ 19:32:31
Postat av: Linda

skojigt!! skoj att träna där!

2009-12-28 @ 21:05:28
URL: http://nallebrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0