L.A HERE WE COME

imorgon drar vi, finally. out of here. om bara för ett par dagar, men det ska bli skönt skönt skönt.
tamara fick ta bilen till bart imorgon vilket är gryyyymt skönt, slipper vi åka taxi och betala massor, plus att beställa taxi här funkar inte alltid som det ska..
och eftersom vi kommer så fruktansvärt sent på söndag 10:30 pm landar planet i SFO så har vi fixat shutelservice. att de skjutsar oss heeeela vägen från flygplatsen hem. kostar lite men, ananrs hade vi behövt tagit bart och taxi sent på natten. vilket inte skulle vara mycket billigare, så det blir nog toppen, känns mycket säkrare också!
imorgon har vi inga speciella planer, ta oss till hotellet, sen blir det walk of fame och sen bara strosa runt lite i L.A och Hollywood (hotellet ligger i hollywood). har lovat oss en lyxig middag, med tanke på att det är thanksgiving här och vi firar på egen hand!
Fredag blir det nog universal studios, där de spelar in filmer osv!
Lördag, disneyland haha..
Söndag, hollywoodskylten och något mer spännande, vill se santa monica men vi får se..
söndag kväll = hemfärd
önska mig trevlig resa så hörs vi nog på måndag igen! take care, tänker på er hemma. PUSS

Kommentarer
Postat av: Ola

Va skoj! Hälsa Kalle Anka från mig! Puss

2009-11-26 @ 08:48:10
Postat av: Lotta

Lite tips, Santa Monica pieren måste ni ju se och de kommer ni att se de vet jag för ni måste ju ta er ner till beachen. Disneyland får ni inte ha så stora krav på speciellt inte om ni drar dit efter universial studio, men på disneyland finns det liksom som två världar och två olika inträden, den andra delen är lite mer karuseller men inte så jätte tufft men om de inte kostar så mkt mer så kan ni lika gärna strossa där också. Sen ett hett tips är att köpa en turistbiljett för att åka runt och se kändisarnas hus, varje turistbyrå säljer sådanna biljetter, riktigt kul att se de fläshiga husen och då åker dom också genom alla områden, Beverly Hills, Bel Air osv också Rodeo Dr tror jag där alla kändisarna shoppar i de döfina butikerna. Skylten ser man från stan och man kan säkert åka någon tur som tar en upp närmare skylten men man får aldrig komma hela vägen upp för de är instängslat. Fan va kul!!! Jag blir sååå avis!!!! PUSssss

2009-11-26 @ 15:14:27
Postat av: Linda

ha en trevlig resa..inte alls avis...

2009-11-28 @ 21:59:16
URL: http://nallebrum.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hoppas ni har de kul i LA!!

2009-11-29 @ 19:04:47
Postat av: Lotta

Radion: Borlänge har haft minst sol i Sverige 45min sol under November!

2009-11-29 @ 19:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0