dålig uppdatering

usch har varit dålig uppdatering nu i veckan, men varje dag och varje vecka ser ungefär lika dana ut nuförtiden. kom hem i måndags eftermiddag, åkte till engelskan på kvällen, tisdag = jobb och engelska, onsdag = jobb och Zumba, idag torsdag = jobb, tänkte gå på zumban ikväll igen men stannade hemma och åt middag med familjen istället. men vilken familje middag det blev, pappan kom inte hem, S vägrade äta, M spottade ut allting och kunde inte sitta still..
har lite ångest över att vara hemma faktiskt haha. men men, ska bli skönt med en lugn kväll också, sova tidigt vore något de. har i alla fall varit flitig och fixat med alla bostadsköer och loggat in och grejat.
imorgon ska vi till "Pixieland"i Concord, en liten nöjespark för småbarn, det är jag, mamman och barnen och mammagruppen tror jag som ska dit. ska bli fint väder så skönt att vara ute.
tråkig nyhet är att vi inte åker till DisneyLand som det var inplanerat om två veckor, känner mig faktiskt riktigt besviken. inte för just disneyland, men själva grejen. anledningen är att pappan inte har tid..

Kommentarer
Postat av: Ola

Tycker synd om familjen och dig, stackars barnen :/

2010-04-23 @ 07:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0