the last song

vilken dag.
imorse bestämde vi oss för att barnen behövde nya sandaler, sagt och gjort åkte vi till sunvalley mall i Concord. S hittade ett par rosa fina, M skrek och skrek när vi ville mäta hans fot, vi drog lott om storleken.
de skulle in på disneystore och jag smet in på abercrombie.. älska älska deras kläder. inte superbilligt, men tur är väl det! köpte i alla fall två par shorts, behöver verkligen shorts! tror jag äger ett par, och en bunt hotpants men det räknas inte. de var i alla fall på rea, jag är grym. (nu svamlar jag).
trafiken jävlades med oss hela vägen hem, olycka, in'n burger för 3 och en vill ha happy meal, "kill leksak" i happy meal, vända om, ännu en olycka.. normalt äter vi lunch strax innan 12 och barnen lägger sig vid 1, var nog nästan 2 innan vi kom hem och kunde sätta oss och äta. men trevligt var det i alla fall.
på eftermiddagen tog vi en promenad till "sandpark" och lekte lite och flög drake. njöt lite av sista varma soliga dagen (imorgon väntar regn).
var på väg till engelskan när tjejerna ringde å fråga om vi inte skulle på bio istället, sure. the last song fick det bli idag, och vi satt där, som 4 stycken 14åriga tjejer och snörvlade som bara den. men mycket bra film!
Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes it even makes you love them more.
nu blire sängen!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser ut att vara en grymt bra film =)!! JAg vill också gå i shoppingmall i Usa!! Du kommer att sakna det!! Shoppa på dig så mkt du bara kan innan du åker hem! Och se till att njut av sista tiden! Se också till att få intyg från det collage du läser på om dina kurser, även om de säger att de inte brukar ge ut det. Det är jätte bra att ha senare, vanligt folk i Sverige fattar inte vad man har läst och det ser grymt fint ut dom där papprerna. LÖVE

2010-04-27 @ 07:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0